Mallorca Bocs Rugby Club
 
      Play Rugby       Try Bocs

Bocs Rugby Easter Camp 2015

 

El primer campus de rugby per infants a Inca ja és història. 

El campus s'ha fet durant els dies 7, 8, 9 i 10 d'abril als camps d'esports del CF Sallista d'Inca, a la Carretera Palma-Alcúdia, davant de Camper.

Han estat quatre intensos dies on hem disfrutat de jugar a rugby amb tres entrenadors de la regió professional d'Ospreys (Swansea), que pertanyen a la Welsh Rugby Union.

Gràcies a en Tony, Robo i Clem, hem aprés nous exercicis per jugar amb els nostres petits jugadors, mentre disfruten del bón ambient del nostre esport.

Han estat molts mesos d'esforços, i encara que el resultat és clarament millorable, ha pagat la pena intentar-ho.

A partir d'avui començarem a preparar la versió pel 2016, que de ben segur serà millor que la d'enguany.Formació 2015 :

Els dies 3 i 4 d'abril ens visità Roger Ripol Fortuny, llicenciat en Ciencies de l'Activitat Física, entrenador de la categoria Sub 16 de l'USAP de Perpinyà i actual Responsable de les Escoles de la Federació Catalana de Rugby, per donar un curs per entrenadors de rugby i educadors esportius.

          


El curs va versar sobre Seguretat postural, Exercicis per edats, Organització d'una escola de rugby a França, Construcció d'exercicis, Anàlisi d'exercicis proposats, Placatge i Organització defensiva.

Seguirem treballant per portar professionals del rugby a Mallorca, perquè ens ajudin a millorar en el desenvolupament del nostre esport i ens donin més armes per ser més bons educadors.


FOTOS EASTER CAMP 2015 & ROGER RIPOL COACHING COURSE