Mallorca Bocs Rugby Club
 
Play Rugby,   Try Bocs

Darreres notícies

El dissabte 11 de novembre del 2017 celebrarem la II edició del Touch Mallorca Mixed International.

La final va èsser un gran partit, molt igualat, entre els equips de Big Bang France (Toulouse) i CSSC Phantoms (Londres RU). Finalment, l'equip francès s'enduguè el torneig per un apretat 6 a 5.

Big Bang France vs CSSC PhantomsBig Bang France vs CSSC Phantoms

Aquesta temporada 2017-2018 donem impuls de sortida al projecte Touch Mallorca, ja iniciat l'any pasat, però amb moltes ganes de crèixer i divulgar aquesta nova modalitat esportiva de caire social i on juguem junts homes i dones a partir dels 15 anys.

Tothom és benvingut a provar-ho, sigui quina sigui el seu coneixement previ sobre el nostre esport. Vols venir a jugar a Touch amb nosaltres?

Touch Mallorca. Equip Sènior 2017-2018Touch Mallorca. Equip Sènior 2017-2018

El dimarts 5 de setembre varem començar els entrenaments de l'escola de Rugby.

Amb moltes ganes de tocar i passar la pilota ovalada i de còrrer a placar als contraris, comencem la quarta temporada de Rugby a Inca Ciutat. T'atreveixes a unir-te al nostre equip?

Podeu consultar horaris d'entrenaments i categories a la pestanya corresponent.

Inici de la temporada de Rugby 2017-2018Inici de la temporada de Rugby 2017-2018

El dissabte 27 de maig ferem la festa de final de temporada 2016-2017 amb els clàssics partits mamas vs "nans", papas vs "joves", jocs d'aigua i una gimcana infantil, per acabar finalment amb el dinar de familia.

Moltes gràcies a tothom per la vostra participació i especialment a Ana Juan, Jaume González i Conchi Felipe per la organització dels jocs i del dinar.

Esperem que tingueu un bon estiu! Ens veiem el dimarts 5 de setembre per començar la temporada següent!

Salut i Rugby a tothom!

Dissabte 20 de maig es va celebrar el primer partit de Rugby Sènior al Poliesportiu Mateu Cañellas i el 2n a la història d'Inca.

Aprofitant la visita de l'equip anglès de l'Aylesbury RFC, convidarem als equips mallorquins del Shamrock RFC de Palma i al Club Rugby Escolar de Capdepera, que jugaren un torneig triangular.

L'objectiu era i és donar a conèixer el nostre esport a Inca Ciutat i aconseguir que la temporada vinent poguem apuntar-nos a la lliga sènior de Rugby Balear organitzada per la Federació Balear de Rugby, tant de Rugby Masculí com Femení.

Us animem a totes i a tots a que li doneu publicitat i que a partir del mes de setembre omplim el Poliesportiu Mateu Cañellas de pilotes ovalades.

Salut i Rugby!

Felicitar a Gabriel Amer Borras, jugador de la categoria Sub 14, per la seva participació en la Gira de la Selecció Balear per València, i per la victòria davant l'equip de Les Abelles per 22-73.

Aquest és la segona convocatòria del nostre mig de melé, que esperem que segueixi progressant tant com ho ha fet fins ara.

Selecció Rugby Balear Sub 14

Selecció Rugby Balear Sub 14

El dissabte 8 d'abril varem jugar el penúltim torneig de Rugby Infantil de la temporada, aquesta vegada a casa, al Poliesportiu Mateu Cañellas d'Inca Ciutat.

Molt bones progressions dels nostres petits Bocs, que a poc a poc aniran millorant per a ser cada dia més grans.

El darrer torneig de l'any serà a Son Caliu, a casa de El Toro RC. Us esperem a totes i a tots per animar !!!

Categoria Sub 10

Categoria Sub 10

Categoria Sub 14

Categoria Sub 14

Mallorca Bocs Rugby Club

Mallorca Bocs Rugby Club

Volem felicitar a Caterina Roig Pons, jugadora del Sènior Femení per haver estat convocada per la Selecció Balear de Rugby per disputar el Campionat Territorial de Seleccions Autonòmiques, jugat a Màlaga el segon cap de setmana de desembre 2016.

En el seu primer any al club, na Caterina ha demostrat molt d'entusiasme i ganes de sacrifici, que l'han portat a disfrutar d'aquest premi.

La Selecció Balear va quedar 3a del Grup B, en perdre el dissabte 17 contra Andalucia per 24 a 0, i guanyar a Murcia per 24 a 8, el diumenge 18. La nostra jugadora va jugar la meitat del primer partit i el segon al complet.

El primer lloc l'aconseguir Euskadi, en superar a Andalucia per 15 a 13.

Darrer entrenament Selecció Balear Femenina a Son Caliu

Darrer entrenament Selecció Balear Femenina a Son Caliu

El dissabte 19 de novembre es va celebrar el Touch Mallorca Mixed International Tournament, primer torneig internacional de Touch que es celebra a les Illes Balears.

La final la varen jugar els Bath Uni Hawks contra Galaxy London, amb victòria pels primers (de blau) per 6 a 1.

El nostre equip va quedar 14è en la seva primera participació internacional. Podeu trobar més informació a la pestanya de Touch Mallorca.

Final : Bath Uni Hawks vs Galaxy London

Final : Bath Uni Hawks vs Galaxy London

El dissabte 22 d'octubre es va jugar la 2a jornada de Rugby Infantil de la FBR al Poliesportiu Mateu Cañellas.

Malgrat la pluja, els nostres petits Bocs varen disfrutar de còrrer amb la pilota cercant la línia d'assaig.

Agraim a totes les persones que varen col.laborar en el desenvolupament del torneig i que ajudaren a tirar endevant aquest esdeveniment esportiu.

El dimarts 6 de setembre, al Poliesportiu Mateu Cañellas d'Inca, començarem els entrenaments per a totes les categories, tant de Rugby com de Touch.


Aquesta temporada volem fomentar especialment el Rugby Femení i el Touch Rugby Mixte, pel que s'han ampliat els horaris d'entrenaments. Us recomanem que consulteu la pestanya corresponent d'aquesta pàgina web.

Independentment d'aquesta darrera aposta, volem seguir lluitant pel Ruggby Infantil, pel que seguirem col.laborant amb tots els col.legis i instituts que ens sol.licitin classes d'introducció o extra-escolars.

El nostre club va llançat en l'organització del I Torneig Internacional de Touch Mixte, que es jugarà a les Illes Balears. La data del mateix és el dissabte 19 de novembre, des de les 9:00 a les 18:00 hores al Poliesportiu Municipal de Pollença. Teniu tota la informació a la pestanya de TOUCH MALLORCA.

Estam lluitant per poder presentar un equip amb unes mínimes possibilitats. Serà difícil, però intentarem guanyar qualque partit. Ho anem a lluitar! Us atreviu a participar?


I Touch Mallorca Mixed Tournament

I Touch Mallorca Mixed Tournament

El dimarts 26 de juliol, dins les festes de Sant Senen i Sant Abdon,  ferem un acte promocional a la Plaça Espanya d'Inca Ciutat.

Molt bona acollida per part de les nenes i nens, i sorprenentment, entre les mares i pares que portaven els seus infants.

Gràcies a l'Ajuntament d'Inca per ajudar-nos a promocionar el nostre esport.

El dissabte 28 de maig, la familia Bocs va acomiadar la temporada 2015-2016 amb el clàssic partit Nans vs Ancians.

La victòria va ser pels Nans, que malgrat el seu joc tancat de pick & go, varen aconseguir resoldre el partit amb una darrera marca.

Els Ancians, amb una evident descoordinació ofensiva, varen caure en moltes faltes tècniques que aprofitaren els Nans per jugar més lluny de la seva línia de marca.

Malgrat la duressa del partit, el tercer temps va aconseguir que els dos equips oblidesin la batalla viscuda i es retrobesin per viure un gran final de festa.

Per acabar es procedir a l'exàmen de coneixements que va ser guanyat per l'equip de Romeo-Blas-Ayla amb un 20 de puntuació final.

Gràcies a totes les mamis i papis que col.laboraren amb el menú del sopar i us esperem veure el proper mes de setembre amb ganes renovades de seguir fent crèixer la nostra familia.


Nans vs Ancians. Aixecament cutre de la touche

Nans vs Ancians. Aixecament cutre de la touche

Sortida del mig melé al partit Nans vs Ancians

Sortida del mig melé al partit Nans vs Ancians

Foto de familia del partit Nans vs Ancians

Foto de familia del partit Nans vs Ancians

Amb Virgilio Moreno, Batle de l'Ajuntament d'Inca Ciutat

Amb Virgilio Moreno, Batle de l'Ajuntament d'Inca Ciutat

El pasat 5 de maig, Dijous Gros, ferem un entrenament de càrrer a la Plaça Llibertat d'Inca Ciutat, comptant amb el suport de l'Ajuntament d'Inca i que varen poder participar nines i nins que circulaven pel carrer.

La proposta d'entrenament va anar des de les 17:30 a les 19:00 hores pels més petits (de 8 a 13 anys) i de 19:00 a 20:30 hores pels més grans (de 14 a 18 anys).

La intenció es seguir donant a conèixer el Rugby al nostre municipi i ensenyar les bondats d'aquest esport a tothom que ho vulgui provar.


Street Rugby a Inca Ciutat

Street Rugby a Inca Ciutat

El diumenge 13 de març acollirem una jornada oberta de RUGBY FEMENÍ, conjuntament amb la Selecció Balear Femenina, dintre de les jornades per la IGUALTAT de GÈNERE de la DONA a l'ESPORT i com a promoció del rugby femení al nostre municipi.

Jornada per la IGUALTAT de la DONA a l'ESPORT

Jornada per la IGUALTAT de la DONA a l'ESPORT

El passat dissabte 12 varem organitzar el segon torneig de Rugby Infantil de la temporada.

El torneig es fa conjuntament amb la Federació Balear de Rugby i el recolzament de l'Ajuntament d'Inca per acollir totes les nines i nins dels clubs de Rugby de Mallorca que vulguin participar.

El dia ens va començar amb molta de pluja i fred, fet que va fer que les nines i nins s'haguesin d'esforçar molt en treballar les seves habilitats. Al final, el temps va acompanyar una mica més i va fer que la jornada tingués un caire més festiu o les families varen poder gaudir de veure les seves filles i fills jugar a l'esport que més els agrada.


Categoria Sub 10

Categoria Sub 10

El cap de setmana del 6-7 de febrer s'ha disputat el Campionat Territorial B de Seleccions Autonòmiques a Mèrida (Extremadura).

El nostre club ha fet una petita contribució al triomf de la Selecció Balear Sub 16, mitjançant la participació de n'Andreu Mayol (el 2n de la dreta de la fila superior) en la posició de pilar.

Els resultats varen ser :

- dissabte 6 : Balears vs Múrcia, 41 a 0.

- dissabte 6 : Balears vs Aragó, 29 a 5.

- diumenge 7 : Balears vs Astúries, 20 a 13.

Felicitats Andreu!

El diumenge 17 de gener, varem tenir torneig infantil a Binissalem, organitzat pels Trepitjadors des Raiguer RC. 

Els nostres jugadors de les categories Sub 6, Sub 8, Sub 10, Sub 12 i Sub 14, varem poder disfrutar d'un gran dia de rugby conjuntament amb els altres clubs de Mallorca que es varen presentar.

Seguim donant valors a les nostres jugadores i jugadors!

Play Rugby, Try Bocs!


Bocs Rugby. Categoria Sub 8.

Bocs Rugby. Categoria Sub 8.

Bocs Rugby. Categoria Sub 10.

Bocs Rugby. Categoria Sub 10.

El dissabte 9 de gener, els nostres Sub 16 i Sub 18 varen jugar un parell de partits al camp de Son Caliu (Calvià), convidats per El Toro R.C. 

Els Sub 18 jugaren un torneig triangular en modalitat Seven, que va guanyar el R.C. Ponent.

Els Sub 16 jugaren en modalitat XV, en un combinat de clubs juntament amb Corsaris RFC de Pollença i Bahia RC d'Andratx. El resultat del primer partit vs RC Ponent va ser força satisfactori (17-10), guanyant per primera vegada un  partit malgrat la superioritat tècnica dels palmesans. En el 2n partit vs El Toro RC, el físic ja no va donar més i la victòria pels de Calvià va ser més contundent (0-41).

El cap de setmana vinent tenim concentració de la Selecció Balear Sub 16, on de moment, el club ha aconseguit colocar a tres dels seus jugadors pel Campeonat Territorial d'Espanya que es celebrerà el mes de febrer.
El dissabte 19 de desembre el club va celebrar la festa de Nadal i de comiat de l'any 2015.

A primera hora es va fer un entrenament de la Selecció Balear Sub 16, que varen  acabar fent un partidet de pre-selecció.

Després varem jugar una estona amb els nens i nenes a Touch Rugby, per acabar amb un dinar de Nadal al Bar del Poliesportiu Mateu Cañellas.

Us desitgem a tots unes Bones Festes i un Feliç Any 2016!

Ens tornarem a veure el dijous 7 de gener del 2016!El diumenge 1 de novembre, el club va ser present a la Plaça Quartera d'Inca fent promoció del Rugby, dins els actes de la Fira de l'Oci i de l'Esport del Dijous Bò.

Es va realitzar una presentació oficial a sobre de l'escenari de la Plaça Llibertat, amb jocs de pasades i una escenificació d'una situació de placatge i melè oberta.

Va ser una bona oportunitat per a fer-nos veure per la població del Raiguer, que esperem repetir en properes ocasions, per a poder captar noves jugadores i jugadors.